20 d’abril del 2014

SANT JORDI 2014

SANT JORDI 2014

Aquest mes d’abril Edicions Cavall Fort publica el número 100 de la revista
El Tatano, el Cavall Fort dels petits, i ho celebra amb un número especial, amb més pàgines i acompanyat d’un obsequi, El joc de la memòria d’El Tatano.
Arribar al número 100 és una fita important que confirma la consolidació d’El Tatano dins del mercat de les revistes en català. L’any de la seva aparició ja va ser guardonada per l’APPEC com a millor nova publicació.
Des del gener de 2006, cada mes la revista ha ofert un contingut variat, de qualitat i adaptat als interessos i capacitats dels infants a partir de quatre anys.
Una de les finalitats d’El Tatano és acompanyar els nens en les seves primeres lectures i, sobretot, fer-los descobrir el plaer de llegir, a través de contes, poesies i còmics. També procura satisfer la curiositat pel món que els envolta, amb reportatges de natura i articles, i estimular-los la creativitat a través de manualitats, jocs i receptes de cuina. En definitiva, volem que El Tatano es converteixi per als més menuts en una eina de lleure actiu i divertit, i que contribueixi a l’aprenentatge i a l’ús del català.
El Tatano va néixer l’any 1990 com un suplement de Cavall Fort; tenia vuit pàgines i sortia sis cops l’any. A partir de l’octubre del 2005, amb l’aparició del número 0, El Tatano es va convertir en una revista mensual i independent de Cavall Fort. Actualment té més de sis mil subscriptors.
 
 


EL PLAER DE LA LECTURA