1 d’octubre del 2014

ACTIVITATS MES D'OCTUBRE 2014 LLIBRERIA A PEU DE PÀGINA




 

OCTUBRE 2014

US ESPEREM PER REBRE LA TARDOR PLEGATS AMB UN MUNT D'ACTIVITATS!

Encetem un mes d'octubre farcit d'activitats per a tots vosaltres. Cada setmana trobareu convocatòries de tardor adreçades a tots els públics amb un plat fort: la 4a. Trobada d'Il·lustradors, que gaudirem tots el dissabte 25. Us esperem!

ZOOMWATTS!



 

Voleu conèixer com l'Ada i el Nil van trobar un seguit de personatges de contes amagats en una misteriosa cova? El dissabte 4 d''octubre a les 12 h, l'Anna Fité ens explicarà alguns dels misteris de Zoomwatts!, un llibre que amaga moltes sorpreses.

Activitat gratuïta per a nens i nenes de 5 a 8 anys.





VOLS APRENDRE A LLEGIR UN QUADRE?



Entre el 7 d'octubre i l'11 de novembre es duran a terme les sis sessions dels cursets per aprendre a llegir un quadre adreçats a adults i a infants. Esls dos cursets seran conduïts per la pintora Mariona Millà. Després de fer aquests curset veureu l'art amb uns altres ulls. Les ssis sessions tenen un preu especial de 75 €. Encara hi ha places disponibles!






BABY BOOKS

El dimecres 8 d'octubre a les 16.45 h encetem una nova activitat perque els més petits comencin a engrescar-se amb contes. La Sandra Gómez condueix una sessió que cada setmana tindrà una temàtica diferent,

Podeu venir a les sessions que vulgueu per separat (10 €) o bé adquirir un abonament per a cinc baby books (50 €). Cal reservar plaça abans del dilluns presencialment a la llibreria o per mail.








TALLER D'ESCRIPTURA INFANTIL



El dimecres 8 també es posa en marxa el taller d'escriptura infantil, que conduirà la Sandra Gómez de 17.30 a 19.30 h. Per a nens i nenes de 8 a 12 anys. El taller tindrà vuit sessions, amb un preu especial de 130 €.




 



CLUB DE LECTURA D'ADULTS

El Club de Lectura engega una nova temporada que promet grans tardes, de la ma de Susanna Álvarez, amb “Verd aigua”, de Marisa Madieri. La cita és el dimarts 14 a les 19.30 h a la llibreria. Encara esteu a temps d'afegir-vos.




 

CLUB DE LECTURA INFANTIL

El divendres 17 octubre es posa en marxa el Club de lectura infantil amb “L'al·lucinant galàctic i piràtic viatge del pare”, de Neil Gaiman. Almudena Suárez conduirà totes les les sessions del club. Us convidem a participar en unes xerrades al·lucinantment divertides.



TUPPER BOOK



El dijous 23 octubre a les 19.30 h, la Mercè I la Virgínia, dues grans lectores I amigues de A peu de pàgina conversaran sobre alguns dels llibres més importants de les seves vides.

 

TROBADA D'IL·LUSTRADORS



El dissabte 25 d’octubre organitzem d'11 a 14 h la quarta trobada d’il·lustradors a Sarrià. Un munt d'il·lustradors i il·lustradores de tots els estils ompliran el carrer al costat de la llibreria per compartir amb tots nosaltres el seu meravellós ofici. En els propers dies us detallarem les activitats i participants en aquesta gran festa de la il·lustració.



JUGA A INVENTAR CONTES CADA DIVENDRES    




Cada divendres des del 31 d'octubre, a les 17.30 h, juga a inventar contes a la llibreria amb Contes de Mantega de Llet de Vaca Suïssa.


 












 


 

 

 

 

EL PLAER DE LA LECTURA